Zseniális Video Marketing tanácsok, amiket meg kell hallgatni

Az internet gyorsan növekvő hely, ezért fontos tudni, hogy a legjobb módja az online ügyfelek elérésének.

A videó marketing lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a célzott ügyfélkörrel.

A YouTube szerkesztési funkciókat kínál a felhasználók számára. Még videót is hozzáadhatsz megjegyzésekhez és szövegekhez.

A videó tartalma vírusos, hogy a kiváló tartalmakra összpontosítson. Nem szükséges, hogy egy drága videót sajátítson el, amely a legtöbb nézetet tartalmazza. Az emberek olyan videókat néznek, amelyek rendben vannak, ha releváns és életük szempontjából fontos információkat tartalmaznak.

Van egy rövid idő, hogy figyelmet szerezzen a videó marketingben. Minden videó első 10-15 másodperce döntő fontosságú. Szokatlan nézőpontot vagy kampót kell használnia, hogy a videó időtartama alatt felhívja őket, hogy ügyfelei érdeklődjenek.

Ne feledje, hogy a videó tartalmának elkészítése csak a fele. Még mindig meg kell hirdetnie a videókat. A videók hatékony előmozdításával számíthat az átkattintások növekedésére. Kiváló tartalmat hozhat létre, de az embereknek tudniuk kell, hogy hol találják meg.

Szerezd meg a többi alkalmazottat és munkatársat a videó marketing erőfeszítéseidben. Próbáljon ki valakit, akit a kamera szeret, és egyértelmű beszéde van. Ne habozzon több személyt használni.

Ne felejtse el hozzáadni egy űrlapot, hogy be lehessen választani az opt-in levelezőlistájába a webhely oldalán, ahol megtalálható a videó.

Használjon következetes hangot minden videójában. A furcsa videók lehetnek, valamint hagyományosabb „how-to” formátum. Gondolj a termékre, amikor megpróbálsz forgalmazni, és milyen embereket próbál elérni.

Ez jobban ismert, mint az online marketing lingo „cselekvési felhívás”. Ha például szeretné, hogy a nézők hírlevélre jelentkezzenek, kérje, hogy kattintson a linkre a videó leírásában.

Tartsa a tartalmat vonzónak és frissnek, hogy a nézők gyakran visszatérjenek. Az unalmas vagy érdektelen tartalom csak az Ön vállalkozásától távol vezet. Hagyja a nézőket várni és előre látni, hogy mit fog tenni a következő helyen. Minél szórakoztatóbbak a videók, annál nagyobb esélye lesz a nézők vonzására.

A videotartalom-elemzésnek elengedhetetlenül szükségesnek kell lennie ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a marketing videókból. Erről az információról sokat tanulhat az Ön előnyeiről, hogy új üzleteinket hirdesse.

Script mind a "hello", mind a "hellos" a videók. Csak adja meg az identitását, de érdekes legyen, hogy az emberek továbbra is figyeljenek.

Lehet, hogy fontolóra venné, hogy más emberek készítsék el a videókat, ha nem az a dolog.

Ha rengeteg jó visszajelzés érkezik, szerezd be a 2-es videót!

Nagyszerű módja annak, hogy több videót hozzon létre a videó marketinghelyén. Az ügyfelek által készített videók közösségérzetet jelentenek.

Adj egy regisztrációs díjat, mint egy eBook vagy tájékoztató útmutató. Hiszik az arcodnak.

Indítsa el a videohirdetését személyes üdvözléssel, hogy a potenciális vásárló legyen. Hadd tudják meg, hogy ki maga és a vállalkozásod.

Azok, akik a videómarketing segítségével eredményeket értek el, mindig válaszolnak a videofelvételekre. Vannak idők, amikor a kérdésekre gyors választ kell adni.

Most, hogy elolvasta ezt a darabot, láthatja, hogy a videó marketing milyen hatást gyakorolhat üzleti tevékenységére. A videók használata lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az ügyfelek világméretű közönségéhez. Csak használja a tanácsot, hogy megtanulta ebből a cikkből, hogy elkezdhessen egy nagyszerű marketing marketing stratégiát.