Ne hagyja, hogy az online vásárlás elkeserítse, nézze meg tippjeinket

Ha online vásárlásról van szó, hogyan spórolhatok pénzt? Szeretem, ha kényelmesen házhoz szállítják a vásárlásaimat, de nem akarok orron keresztül fizetni a szolgáltatásért. A válasz az, hogy elolvassa az alábbi hasznos tippeket, amelyek segítségével megtakaríthatja online vásárlásait.

Az Amazon Prime jó befektetés lehet az Ön számára, ha gyakran vásárol az Amazonon. Évente 79 dollárt kell fizetnie, de a költség megéri a jutalmat. Ez a tagság ingyenes 2 napos kiszállítást biztosít minden raktáron lévő tételhez, valamint különleges kedvezményeket biztosít az éjszakai kiszállítások esetén. Ingyenesen streamelhet filmeket is kiterjedt könyvtárukból. Ezzel is jelentős összeget takarít meg.

Az online vásárlás nagyszerű módja annak, hogy megtalálja a helyi üzletben elfogyott termékeket. Ha például nem talál egy bizonyos méretű farmert a közeli üzletben, megtekintheti az üzlet webhelyét, és megtudhatja, hogy szállíthatók-e Önnek.

Próbáljon csak olyan cégeknél vásárolni az interneten, amelyeket már ismer. Valószínűleg egy boltnak, ahová rendszeresen jár, valószínűleg biztonságos webhelye van. De ha olyan webhelyre látogat, amelyről semmit sem tud, akkor személyes adatait, például hitelkártyaadatait kockáztatja.

Az online vásárlás során a legjobb és legbiztonságosabb fizetési mód a hitelkártya. Ha megtörténik a szerencsétlenség, és valaki kézhez kapja személyes adatait, Önt a The Fair Credit Billing Act védi. Ez azt jelenti, hogy a kártyáján lévő jogosulatlan terhelések ellen fizetés nélkül küzdhet, amikor vizsgálat folyik.

Ne csak egyetlen online kereskedőhöz menjen, hogy megvásároljon egy terméket. Hasonlítsa össze az árakat más kereskedőkkel. Hasonlítsa össze a termékek költségeit a szállítási árakkal és a visszaküldési feltételekkel együtt. Ha rendelkezik ezzel az információval, biztos lehet benne, hogy olyan kiskereskedőtől fog vásárolni, akire számíthat.

Ha ügyek intézése közben észrevesz egy olyan terméket, amely tetszik, és meg akarja vásárolni, nézze meg, találhat-e jobb ajánlatot az interneten! Sok dolog, például cipők vagy videojátékok olcsóbbak az interneten, így egy gyors internetes kereséssel pénzt takaríthat meg.

Gondosan nézze át az Önt érdeklő cikk termékoldalát. Ellenőrizze a konkrét részleteket és a tétel méretét, hogy biztosan azt kapja, amit igazán szeretne. Ne feledje, hogy a webhelyen található termékképek nem feltétlenül pontosak.

Keressen egy címet és telefonszámot bármely kereskedőnél, mielőtt kiveszi a hitelkártyáját és vásárol náluk. Sokan elveszik az Ön adatait, és csalárd módon használják fel, ezért nagyon óvatosnak kell lennie. Még akkor is, ha minden más jogosnak tűnik, kerülje az olyan webhelyeket, amelyek nem tartalmaznak elérhetőségi adatokat.

Vásárlás előtt végezzen összehasonlító vásárlást. Ez igaz a hagyományos vásárlásra, de az online vásárlás nagyon egyszerűvé teszi. Nincs más dolgod, mint egy gyors webes keresés a termékre, és nézd meg, milyen árak jönnek ki. Ha van jobb ár, akkor általában elég hamar tudni fogja.

Ha talál egy ruhadarabot, amely tetszik, de nem tudja, mivel párosítsa, nézzen körül. A különböző webhelyek ugyanazokat a termékeket kínálhatják, de előfordulhatnak eltérően is. Megtalálhatja ugyanazt az inget különböző nadrágokkal vagy szoknyákkal párosítva. Segít abban, hogy jó képet kapjon arról, hogyan nézne ki, ha különböző alsókkal párosítja.

Most már tudja, hogyan vásárolhat online, áruit közvetlenül Önnek szállíthatja ki, és mégsem kell külön költenie a kényelemért. Ez azt jelenti, hogy okos online vásárló lett! Keressen ajánlatokat, és vásárolja meg, amire szüksége van – mindez ennek a cikknek köszönhetően.