Mik a szempontok új tablet vásárlásakor? A hardvergalaxis.hu tablet tippjei:


 

Valójában mit is takar a tablet megnevezés, tehetjük fel a kérdést? Egyáltalán szükséges az okos telefonok világában? Ezt boncolgatjuk átlagos megközelítésben.

Valójában a tablet átmenet az okos telefon és a laptopok között? Akár igen is lehet a válaszunk, viszont azt fontos leszögezni, hogy egyben ötvözi az említett 2 termék pozitív tulajdonságait:

tehát szintén hordozható

kézzel fogható tulajdonságokkal rendelkezik

multimédiás központnak is használhatjuk

korlátlan szabadságot biztosít tulajdonának

kapcsolattartásra, munkára is alkalmazhatjuk

többségük alkalmas kedvenc filmünk megtekintésére, zenehallgatásra,levelezésre,netezésre, használhatjuk a konyhában, az ágyunkban, vagy akár a kirándulásunk közben is.

ennek megfelelően válasszunk könnyebb eszközt, így a gyerekeink is használhatják, akár iskolai célokra is.

A tabletek többsége 7-12 colos kategóriába tartozik, következésképp a nagyobb kijelzővel rendelkezők jobb felbontással rendelkeznek, így az áruk is magasabb lehet. Sajnos a nagyobb kijelzővel nagyobb méret is társul, ennek negatívuma, hogy nem tudjuk pl. kabátzsebbe, vagy kisebb táskába tenni. A nagyobb kijelzőkön természetesen a filmek is élvezhetőbbek.

A tablet legfontosabb jó tulajdonsága, hogy korlátlan szabadságot ad tulajdonosának. De vizsgáljuk meg, hogy mit is jelent esetünkben a korlátlan kifejezés?

  • A tabletet nagyszerűen használhatjuk otthon, illetve elérhető WI-FI hálózat közelségében (vonaton, autóbuszon, bevásárlóközpontokban stb.). Amelyik készülékben van sim foglalat (mobil internet elérés), azt viszont szinte bárhol használhatjuk.

    A mai tabletek erős processzorokkal vannak felszerelve, kellően nagy memóriával párosítva, hogy kedvenc filmünk nézése alatt sem akadozzon a lejátszás. A korszerű processzoroknak köszönhetően egy időben több feladattal tudunk megbirkózni párhuzamosan.

    Használat szempontjából alapvető lehet, hogy mekkora háttértárral rendelkezhetünk? Igaz a mai kor tabletei rendelkeznek utólagos bővítőhellyekkel, így megfelelő méretű és sebességű micro sd kártyával kiegészítve korlátlan lehetőségeket kapunk.

    A micro sd kártya kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy nem csak a méret számít, hanem a kártya sebessége is! Fontos, hogy kellően nagy sebességű kártyát válasszunk, legalább class 6 vagy class 10, esetleg ennél gyorsabb kártyát vásároljunk, hogy ne érjenek negatív meglepetések! Mi (személyes tapasztalataink alapján) a következő gyártók kártyáit javasoljuk: -Sandisk

    -Transcend

    -Samsung

    -Kingston


    Óvakodjunk az irreálisan olcsó memóriakártyáktól, mert ezek többnyire hamisak lehetnek, és ha nem akarunk szembesülni, hogy egy nyaralás képei vagy egy fontos családi esemény képei elvesznének, akkor vásároljunk inkább biztos forrásból!

    Legtöbb táblagépet össze tudunk kötni kedvenc mobil telefonunkkal is, bluetooth vagy NFC kapcsolattal is, így megnövelve tárhelyünket.

    Remélem segítettünk egy kis ötletet adni a tablet választásában, szívesen látjuk a www.hardvergalaxis.hu tablet webáruház akció oldalunkon!

    természetgyógyász Budapest, személyi edző, szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító

    természetgyógyász budapest szőnyegtisztítás blog személyi edző szőnyegtisztítás nyitvatartás szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás gyakoriságának csökkentése a szőnyegtisztítás fontossága carpet cleaning az szőnyegtisztítás angolul szőnyegtisztító árlista Szőnyegtisztító Kft. Budapest természetgyógyász Budapest, személyi edző, szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító


     


     

    •